De Klussenier Gerrit-Jan Meijer
De Klussenier Gerrit-Jan Meijer

Ganzewei 37
6662 RR Elst

Dien uw offerte-aanvraag in   

0481 37 83 27
06 5140 6881
gerrit-janmeijer@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 64370380

Even voorstellen

Mijn naam is Gerrit-Jan Meijer en ik woon samen met mijn gezin met in Elst. Bent u op zoek naar een vakman voor al uw verbouwingen? Voor timmerwerk, keuken- en badkamerverbouwingen of een complete zolderverbouwing bent u bij mij aan het juiste adres.

Ik wilde altijd meer met mijn handen werken. Vandaar dat ik naast mijn werk altijd druk was met klussen. Alles wat hierbij komt kijken: de uitvoering van de klussen, de inkoop van het materiaal, het contact met de mensen en de vrijheid, vind ik mooi. Vandaar dat ik de stap heb genomen mijn eigen klusbedrijf te starten. Wel als Klussenier zodat ik wel gebruik kan maken van een bekend merk. En daarbij sta ik er niet alleen voor met collega Klusseniers in de regio.

Wat kan ik voor u betekenen? Klanten kunnen voor alle werkzaamheden bij mij terecht. Een kleine greep uit de mogelijkheden: Timmerwerk variërend van het vastzetten van een plint tot maken of plaatsen van een overkapping of veranda, het plaatsen van keukens, badkamers, dakramen of een complete zolderverbouwing. Ik reken geen voorrijkosten, geef vooraf een vrijblijvende offerte en verzorg de inkoop van de materialen. Daarnaast ontvangt u op geleverde werkzaamheden 12 maanden garantie.

Kortom, heeft u een verbouwing gepland of kleinere klussen die geklaard moeten worden? Ik kom graag bij u langs om uw plannen door te spreken en te realiseren. Neem gerust vrijblijvend contact op.

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...